Selecteer een pagina

Over ons

Ons verhaal

Ons bedrijf begon met een visie om een ​​verschil te maken in de manier waarop mensen hun binnenruimtes koelen en verwarmen. We zagen de impact die traditionele airconditioning- en verwarmingssystemen hadden op de planeet en we wilden een duurzamere en energie-efficiëntere oplossing bieden. We begonnen met een klein team van experts op het gebied van koeltechnologie en warmtepompen, met een gedeelde passie voor het vinden van innovatieve oplossingen voor onze klanten.

+20 jaar ervaring

+10.000 airco’s
en warmtepompen
geplaatst

+5.000
tevreden klanten

Home page airco slaapkamer

Onze missie

Onze missie is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige en energie-efficiënte oplossingen op het gebied van airconditioning en warmtepompen. We streven ernaar om onze klanten te helpen hun comfort te verhogen en hun energieverbruik te verminderen, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere toekomst voor onze planeet. We zullen dit doen door middel van continue innovatie en een toegewijde klantenservice, waarbij we ons richten op duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Home page airco slaapkamer
Airco Techniek Friesland Home Header

Visie

Onze visie is om de toonaangevende leverancier te zijn van energie-efficiënte en duurzame airconditioning- en warmtepompoplossingen. We streven ernaar om een ​​leidende rol te spelen in de transitie naar een koolstofarme economie, waarbij we ons richten op duurzame ontwikkeling en het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We willen onze klanten helpen bij het realiseren van hun duurzaamheidsdoelen door middel van innovatieve technologieën, hoogwaardige producten en uitstekende service, terwijl we ons richten op lange-termijn relaties en samenwerking.

Benieuwd naar hoe we u kunnen helpen?

Neem voor het beste advies telefonisch contact met ons op. Onze experts helpen je graag verder met een gepast advies voor uw woon/werksituatie.